Registreren voor artikelupdatesMet actuele productinformatie verdient u direct geld

Artikelupdates en productinformatie

Het bijhouden van artikelinformatie kost veel tijd en geld. Zelf artikelbeheer voeren is een enorme klus met honderden tot duizenden wijzigingen per maand. In de praktijk blijkt dit ondoenlijk. Hierdoor loopt een ondernemer veel geld mis. Daarom is PDM van onschatbare waarde.

Uw artikelupdates direct in het automatiseringssysteem van uw klant

Groothandels Fabrikanten importeurs

Leveranciers

Serviceverlening wordt steeds belangrijker. Een digitaal artikelbestand stelt uw klant in staat om artikelupdates in te lezen in hun automatiseringssysteem. Dit resulteert in een enorme tijdsbesparing. Dit heeft enorme voordelen voor een groothandel.

Uw artikelupdates direct in het automatiseringssysteem van uw klant

Retail Franchiseketens Winkels

Afnemers

Het actueel houden van artikelinformatie kost veel tijd en geld. In de praktijk blijkt dat het aanleveren van informatie en artikelupdates door leveranciers niet vlekkeloos verloopt. Zelf artikelbeheer voeren is daardoor vaak een niet op te brengen klus.

Verdien direct geld met tijdige artikelupdates

ERP-Systeem Logistiek Warehouse

Softwarehuizen

Uw afnemers hebben te maken met continu wijzigingen van artikelinformatie. Het is vaak een ondoenlijke klus om deze informatie actueel te houden. Via Product Data Manager kunt u deze artikelupdates aan uw klant ter beschikking stellen.

Maak uw ERP software waardevoller met artikelupdates

Meld u aan met onderstaand formulier. Wanneer wij uw aanmelding hebben ontvangen krijgt u van ons een bevestiging waarin de verdere stappen van Product Data Manager staan beschreven.

* (Verplicht veld)

Contactpersoon