THR stopt aanlevering schapetiketten

THR stopt aanlevering schapetiketten

Groothandel THR-groep (Reesink/Ter Hoeven/AMG) is per 1 april gestopt met de aanlevering van schapetiketten aan hun afnemers. THR heeft aangegeven hiervoor geen alternatief te zullen gaan aanbieden. Indien u deze schapetiketten gebruikte, dient u uw schappen vanaf heden te voorzien van eigen etiketten. Dit is een enorme hoeveelheid werk waar u in deze tijden ongetwijfeld niet op zit te wachten.

Zoals u weet levert AIS artikeldata van o.a. THR aan en leest deze in uw eigen Promesse omgeving. Naast het updaten van alle artikelinformatie houden we ons ook bezig met alle activiteiten daaromheen. Zo ook met schapetikettering. Wanneer er een artikelupdate is, kunt u direct na doorverwerking kiezen voor een schapetiketeervoorstel. Hierbij wordt er van alle gewijzigde en nieuwe artikelen die u in het assortiment heeft een schapetiket uitgeprint op onze eigen voorgeponste etiketbladen op A4 formaat. U hoeft hiervoor niet noodzakelijk aan voorraadbeheer te doen.

Wilt u weten weten wat AIS voor u kan betekenen op het gebied van artikelbeheer en schapetiketten?  Neem dan contact op.