Koppeling Gilde is een feit

Koppeling Gilde is een feit

De koppeling tussen Product Data Manager en het softwarepakket van Gilde Groep is een feit.

Op deze manier stelt Gilde haar gebruikers in de gelegenheid om up-to-date artikeldata van meer dan 1000 leveranciers uit hun branche te importeren in hun eigen systeem.

Gilde Software is een betrouwbare en betrokken automatiseringspartner voor projectmatig werkende en dienstverlenende bedrijven. Sinds 1994 onderscheidt Gilde Software zich met bedrijfsomvattende software, die de gebruikers rendement en continuïteit garandeert. Gilde Software is in diverse branches succesvol: Dak- en Gevel, Afbouw- en Onderhoud, Carrosserie en Projectmatig. In totaal worden er ruim 1500 bedrijven in Nederland door Gilde Software bediend.

Voorheen werden de materialen benodigd bij projectmatige werken handmatig ingelezen of ingevoerd door de gebruikers. Hier kwam veel handwerk aan te pas. Bovendien bleken de artikelprijzen vaak te laag of onjuist te zijn door het verkeerd of niet tijdig doorverwerken van de meest actuele prijzen.

Dankzij de samenwerking is er nu één oplossing het actueel houden van artikeldata binnen Handsoft van Gilde Software. Behalve het actueel houden van bestaande artikelgegevens, kan er ook worden gezocht in de online database met artikeldata van duizenden leveranciers. Op deze manier wordt de hoeveel tijd besteed aan het up-to-date houden en het aanvullen van prijs- en artikelinformatie sterk vermindert.