Gilde presenteert PDM op SGA Vakdagen

Gilde presenteert PDM op SGA Vakdagen

Hoorn, 1 maart 2012 – Gilde Software presenteert tijdens haar deelname aan de S.G.A. Vakbeurs de samenwerking met Product Data Manager. Op de S.G.A. Vakdagen worden de nieuwste trends binnen de schilder-, glas- en afbouwbranche gepresenteerd.

Dankzij de samenwerking met Product Data Manager stelt Gilde al haar gebruikers in staat om up-to-date artikeldata van meer dan 1000 leveranciers uit diverse branches te importeren in hun eigen Gilde software systeem.

Binnen deze oplossing wordt de artikeldata actueel gehouden binnen Handsoft van Gilde Software. Behalve het actueel houden van bestaande artikelgegevens, kan er ook worden gezocht in de online database met artikeldata van duizenden leveranciers. Op deze manier wordt de hoeveel tijd besteed aan het up-to-date houden en het aanvullen van prijs- en artikelinformatie sterk vermindert.

Met Product Data Manager beschikt de ondernemer over actuele artikel info zoals: omschrijving, bestel eenheid, bruto verkoopprijzen (bijvoorbeeld schildersprijzen), advies verkoopprijzen t.b.v. retail, afbeeldingen en specifieke artikelinformatie (inhoud, afmeting, verpakkingseenheid, ect.)

Voorheen werden de materialen benodigd bij projectmatige werken handmatig ingelezen of handmatig ingevoerd door de gebruikers. Hier kwam veel handwerk aan te pas. Bovendien bleken de artikelprijzen vaak te laag of onjuist te zijn door het verkeerd of niet tijdig doorverwerken van de meest actuele prijzen.

Bezoek de stand van Gilde Software op de S.G.A. vakdagen 6 t/m 8 maart in de Evenementenhal Hardenberg. Of kijk voor meer informatie op www.gildegroep.nl of www.productdatamanager.nl