LeveranciersServiceverlening wordt steeds belangrijker. Een digitaal artikelbestand stelt uw klant in staat om artikeldata in te lezen in hun automatiseringssysteem. Dit resulteert in een enorme tijdsbesparing. Dit heeft enorme voordelen voor een groothandel.

Product Data Manager is de spin in het digitale web. Inmiddels sturen ruim duizend groothandels, importeurs, leveranciers en tussenhandelaren hun meest recente artikelbestanden in een digitaal verwerkbaar formaat (Excel, Ascii, CSV, XML, EDI) naar de Product Data Manager. Er zijn meerdere communicatie methoden mogelijk voor de aanlevering van uw bestanden. Hierbij valt te denken aan e-mail, FTP, Webservice of HTTP download.

Wij verwerken de bestanden, controleren op fouten en zorgen dat deze ter beschikking komen voor uw afnemers. Dit bespaart een hoop tijd in het rondsturen van artikeldata in verschillende formaten. De leverancier van de data houdt de controle over de uitlevering van artikelbestanden aan afnemende partijen.

Naast het uitwisselen van artikelbestanden, kunt u met Product Data Manager ook orders, orderinformatie, facturen en pakbonnen met uw afnemers uitwisselen. Dit levert veel rendement op aan de kant van de leverancier. Hogere serviceverlening aan uw klant, deze kan immers uw artikelbestanden  eenvoudiger, sneller en met minder foutkans verwerken in het eigen automatiseringssysteem. Tevens kunnen orders eenvoudig worden geplaatst. Op deze manier heeft u een partij voor de distributie van uw artikelbestanden, aan al uw geautomatiseerde afnemers. Het databeheer wordt door Product Data Manager voor u verzorgd.

Er zijn geen kosten verbonden aan het gebruik van Product Data Manager
U bepaalt heel eenvoudig wie het recht heeft uw artikelbestanden te ontvangen
Veel verschillende digitale formaten leverbaar
Meerdere communicatie methoden mogelijk voor aanlevering van bestanden

IJzerwarenbranche

Thuiszorgbranche

VBS-branche

Meldt u nu aan!

Staat uw onderneming hier niet tussen? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.