SchapetikettenWanneer u geen automatische artikelupdates ontvangt zult u behoorlijk wat tijd investeren om alle prijzen in uw software actueel te houden. Schapkaarten maken schiet er dan vaak bij in, voornamelijk omdat dit een zeer intensief en tijdrovende klus is.

Product Data Manager biedt de mogelijkheid om vanuit uw eigen PDM account schapetiketten te genereren en te printen. In uw PDM account kunt u een selectie maken bij de leverancier waar u schapetiketten van wilt ontvangen op de volgende criteria:

– datum vanaf (Alleen de wijzigingen vanaf de geselecteerde datum worden geprint)

– groep

– omschrijving bevat

Product Data Manager houdt bij wanneer er voor het laatst een schapetiketvoorstel is gedraaid. Etiketten word in een pdf gezet, omdat de selectie groot kan zijn kan dit process enkele minuten duren. Als de PDF gegenereerd is kan deze via een link worden gedownload en wordt de gebruiker op de hoogte gebracht via een mail met daarin de link.

Nu dienen de etiketten alleen nog geprint te worden. Product Data Manager levert schapetiketten op A4. Deze kunnen met een standaard A4 printer afgedrukt worden.

De schapetiketten hebben een formaat van 84x26mm, er zitten 22 etiketten op een A4. Dit past in de standaard klapbare schaphouders van bijvoorbeeld een standaard EIKI stelling. Het etiket kan naar wens worden gevuld. Er zijn drie opties, zoals hieronder weergegeven. Etiket met alle informatie (omschrijving, barcode, prijs en bedrijfslogo), Etiket zonder logo (omschrijving, barcode en prijs) Etiket zonder prijs (omschrijving, barcode en logo).

Schapsetiket

Product Data Manager levert per doos van 500 blad met 22 geponste (voorscheur) etiketten per blad (2 op rij). Omgerekend is dit 11.000 etiketten per doos.