Actuele ArtikeldataHet aantal leveranciers in het bestand van Product Data Manager blijft iedere maand groeien. in 2013 is het leveranciersbestand met 30% gegroeid. Voorheen werd er een keer per maand een artikelupdate vrijgegeven. Tussentijdse prijswijzigingen van uw leverancier worden direct klaargemaakt en voor u beschikbaar gesteld.

Er komt steeds meer informatie over de artikeldata en aanlevering op de artikelbeheersite beschikbaar. Daarnaast kunt u makkelijker leveranciers toevoegen aan uw eigen artikelbestand. Product Data Manager legt de nadruk op kwalitatief hoge artikeldata. Daarom worden alle ontvangen artikelbestanden grondig gecontroleerd op onjuistheden. Mochten er onwaarschijnlijke wijzigingen in het bestand staan dan wordt de leverancier direct op de hoogte gesteld. Op deze wijze wordt 99% van alle fouten gefilterd en kunnen correcte artikelbestanden aan u worden aangeboden.

Wilt u op de hoogte blijven van onze diensten en alle artikelupdates? Volg PDM op twitter en u ontvangt alle informatie over onze activiteiten.