Meldt u nu aan!

Product Data Manager - IJzersterk in data

Verbeterde efficientiƫ

Actuele Artikeldata

Het bijhouden van artikelinformatie kost veel tijd en geld. In de praktijk blijkt dat het aanleveren van informatie door leveranciers niet altijd vlekkeloos verloopt. Zelf artikelbeheer voeren is daardoor vaak een niet op te brengen klus.

Altijd juiste informatie

Verhoogde productiviteit

Product Data Manager zorgt voor een efficiƫnte en snelle uitwisseling van prijs- en artikelinformatie, orders, pakbonnen en inkoopfacturen tussen leveranciers en afnemers. Op dit moment bevat onze database meer dan 5 miljoen artikelen.

Bespaar tijd en geld

Reduceer foutkans

Aangeleverde data wordt gecontroleerd op volledigheid in de vorm van aanwezigheid van verkoop- en inkoopprijzen, EAN-nummers, overmatige verhogingen dan wel verlagingen van deze prijzen en de waarschijnlijkheid van deze informatie.

Product Data manager Dashboard

Mijn PDM

Daarom Product Data Manager

Actuele data

Het bijhouden van artikelinformatie kost veel tijd en geld. Zelf artikelbeheer voeren is een enorme klus met honderden tot duizenden wijzigingen per maand. In de praktijk blijkt dit ondoenlijk. Hierdoor loopt een ondernemer veel geld mis. Daarom is PDM van onschatbare waarde
Hoofd datamanagement

Goran Zivanovic

Schapetiketten printen met PDM

Schapetiketten

Product Data Manager biedt u de mogelijkheid schapetiketten vanuit uw eigen PDM account te printen. Hiermee staat niet alleen de juiste prijs in uw software, maar ook op het schap. Wilt u meer weten over de toepassing van schapetiketten met Product Data Manager? Klik dan hier om de mogelijkheden te bekijken.